Spustili sme prihlasovanie na Kurz Duchovný rast, Osobná modlitba a Kurz Filip. Linky na prihlásenie nájdete v sekcii Plánované akcie.

V živote veriacich často prichádza k momentu, že v snahe o pokrok na duchovnom chodníku nenachádzajú správnu cestu. Prešľapujú na mieste a nevedia, ktorou cestou sa vybrať. Kurz Duchovný rast dáva odpoveď na to, ako účinne rásť v spoločenstve vedený Božím Duchom.

Osobná modlitba je jedným z najdôležitejších aspektov kresťanského života. Ako dať Bohu svoj čas? Ako rásť v modlitbe a čítaní Božieho Slova? Kurz Osobná modlitba ti dá praktické návody a zápal pre tvoj intímny čas s Bohom.

V dnešnom svete je mnoho ľudí, ktorí o Bohu počuli, ale len málo tých, ktorí sa s ním aj skutočne stretli. Kurz Filip  nie je o vyučovaní, ktoré ti poskytne nové informácie o Bohu, ale je mocnou skúsenosťou, ktorá premení tvoj život, tvoju myseľ a tvoje srdce.  Ak si vo svojom živote ešte nezakúsil Boží dotyk, alebo chceš nanovo vo svojom srdci zapáliť túžbu a vášeň pre Boha, je tento kurz určený práve tebe.